aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΜέσι: «Φρενίτιδα» από θαυμαστές στο Μαϊάμι (vid)

Μέσι: «Φρενίτιδα» από θαυμαστές στο Μαϊάμι (vid)

Λίγες μέρες ξεκούρασης μετά από (ακόμη) μία σεζόν στα «κόκκινα», που είχε για… κερασάκι το Copa America και την κατάκτηση της κούπας, τις έχει ανάγκη και με το παραπάνω ο Λιονέλ Μέσι. Ωστόσο, η επιλογή ενός τόσο πολυσύχναστου και κοσμοπολίτικου προορισμού όπως το Μαϊάμι περιείχε μεγάλη δόση ρίσκου να μετατραπούν οι διακοπές σε «γλυκό εφιάλτη», αν τυχόν γινόταν αντιληπτός από το κοινό. Τελικά, δεν το γλίτωσε.

Τα νέα της διαμονής του Λίο στην πόλη κυκλοφόρησαν άμεσα και δεκάδες θαυμαστές του έμαθαν πως βρισκόταν στο «Cafe Ragazzi» της περιοχής Surfside. Έτσι, «κατασκήνωσαν» έξω από το μαγαζί και όταν έφτασε η στιγμή που ο Μέσι έπρεπε να φύγει, ακολούθησε «πανδαιμόνιο».

Ο Αργεντινός σταρ χρειάστηκε τη συνοδεία των σωματοφυλάκων του για να περάσει ανάμεσα στο πλήθος, που ζητούσε σαν τρελό μια φωτογραφία και βιντεοσκοπούσε σε story την εμπειρία να βλέπουν από κοντά το είδωλό τους, έστω κι αν εκείνος βίωνε μια εντελώς άβολη κατάσταση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ