aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Με ταχυδρόμο και Youtuber η 11άδα των Δανών

Η χοντρή κόντρα της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Δανίας με τους διεθνείς ποδοσφαιριστές που απέχουν από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για χορηγικούς λόγους και η παραίτηση του Άγκε Χαρέιντι μετέτρεψε σε παρωδία το φιλικό παιχνίδι με τη Σλοβακία στην Τρνάβα.

Ο Τζόνι Γένσεν, υπηρεσιακός εκλέκτορας μέχρι να βρεθεί λύση και εξομαλυνθεί η κατάσταση, παρέταξε ομάδα με ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, κυρίως μέλη από την εθνική futsal, αφού διαφορετικά ελλόχευε ο κίνδυνος τιμωρίας από την UEFA.

Προφανώς όλοι όσοι κλήθηκαν αιφνιδιαστικά προκειμένου να εκπροσωπήσουν τη Δανία απασχολούνται επαγγελματικά σε άλλους κλάδους, αφού το ποδόσφαιρο δεν τους αποφέρει τα προς το ζην.

Επί παραδείγματι ο χαφ Μπάνις είναι σύμβουλος επιχειρήσεων και ο διπλανός του, ο Γιόχανσον, φτιάχνει και δημοσιεύσει videos στο Youtube!

Επίσης ο 20χρονος δεξιός μπακ Βόλεσεν σπουδάζει ακόμη, ενώ ο φορ και κάπτεν Όφενμπεργκ είναι ο ταχυδρόμος της περιοχής που διαμένει!

Πλέον ο τερματοφύλακας – σκηνοθέτης της εθνικής Ισλανδίας ξεπεράστηκε…

Η Ομοσπονδία της Δανίας δεσμεύτηκε ν’ αποζημιώσει τους Σλοβάκους για τη φθορά, αγωνιστική και οικονομική, που υπέστησαν. Παρόλα αυτά ο Κοζάκ θέλησε να δοκιμάσει κανονικά την ομάδα του ανεξαρτήτως δυναμικής της αντιπάλου. Ειδάλλως δεν θα χρησιμοποιούσε Κόζατσικ, Σκρτελ, Χουμπότσαν, Χάμσικ, Νέμετς και Βάις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ