aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΜατέους: «Θα ταίριαζε καλύτερα στην Ρεάλ με τον Μπαπέ ο Χάαλαντ»

Ματέους: «Θα ταίριαζε καλύτερα στην Ρεάλ με τον Μπαπέ ο Χάαλαντ»

Έρλινγκ Χάαλαντ και Κιλιάν Μπαπέ αποτέλεσαν δύο από τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Νορβηγός άσος της Ντόρτμουντ έχει εκφράσει την επιθυμία του, να αποχωρήσει από την ομάδα της Βεστφαλίας, ενώ από την πλευρά του ο Γάλλος επιθετικός έκανε γνωστή την επιθυμία του το περασμένο καλοκαίρι να μετακομίσει στη Μαδρίτη, προκειμένου να ενταχτεί στην Ρεάλ.

Ο παλαίμαχος άσος και θρύλος της Μπάγερν Λόταρ Ματέους, ο οποίος υπηρέτησε τους Βαυαρούς για 12 χρόνια και τους οδήγησε σε τίτλους και επιτυχίες μίλησε στην Ρεάλ, μετά την αποχώρηση του Σέρχιο Ράμος, ενώ τόνισε ότι ο Χάαλαντ θα ταίριαζε στον σύλλογο της Μαδρίτης.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει χάσει την ταυτότητά της μετά την αποχώρηση του Ράμος. Ο Αλάμπα είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά δεν έχει την ίδια προσωπικότητα. Δεν είναι ηγέτης, όπως ο Ράμος. Ο Χάαλαντ είναι κάποιος που θα μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα να βρει ξανά τον εαυτό της» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στην αρχική του τοποθέτηση.

Στην συνέχεια των λεγομένων του ο ίδιος πρόσθεσε τα εξής ακόλουθα: «Ο Χάαλαντ θα μπορούσε να καταλήξει στην Μπάγερν μετά τον Λεβαντόφσκι. Όχι όμως δίπλα του. Πιστεύω ότι θα ταίριαζε καλύτερα στη Ρεάλ μαζί με τον Μπαπέ».

Ολοκληρώνοντας την τοποθέτηση του, ο Ματέους έκανε και την εκτίμηση του σχετικά με την ομάδα που θα κατακτήσει φέτος το Champions League: «Για μένα τα φαβορί είναι η Τσέλσι, η Λίβερπουλ, η Σίτι και η Μπάγερν. Η Μπαρτσελόνα έχει τα προβλήματά της και η Ατλέτικο ήταν πάντα μια επικίνδυνη ομάδα, αλλά δεν είναι τόσο καλή, όσο η Λίβερπουλ ή η Σίτι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ