aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAMarca: «Προσπάθεια εταίρων της Μπαρτσελόνα να καταγγελθεί το συμβόλαιο του Μέσι με την Παρί»

Marca: «Προσπάθεια εταίρων της Μπαρτσελόνα να καταγγελθεί το συμβόλαιο του Μέσι με την Παρί»

Και… ξαφνικά προσπάθεια καταγγελίας του συμβολαίου, το οποίο είναι πιο πιθανό από ποτέ να υπογράψει ο Λιονέλ Μέσι με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Όπως μεταφέρει η «Marca», ο δικηγόρος Χουάν Μπράνκο -ο οποίος φέρεται να δρα εξ ονόματος εταίρων της Μπαρτσελόνα- κατέθεσε αίτηση στο Εφετείο του Παρισιού, με σκοπό να μπλοκαριστεί η συνεργασία του Αργεντινού αστέρα και της γαλλικής ομάδας.

Κι αυτό διότι όπως σημειώνει -παρουσιάζοντας, μάλιστα, τα σχετικά οικονομικά στοιχεία- η αναλογία που έχουν ορισμένα οικονομικά μεγέθη της Παρί σχετικά με το Financial Fair Play είναι χειρότερη σε σχέση με εκείνη των αντίστοιχων της Μπαρτσελόνα. Εκ των λόγων, εξάλλου, που δεν κατέστη δυνατή η ανανέωση του συμβολαίου της με τον Μέσι.

Συγκεκριμένα, η αναλογία μισθών/εισοδήματος για την ομάδα του Παρισιού ήταν στο 99% για τη σεζόν 2019/20, ενώ αυτή των Καταλανών 54%, σύμφωνα με την αίτηση, η οποία προτάσσει τη στρέβλωση του ανταγωνισμού.
Να σημειωθεί, ότι η βάσει του ισπανικού δημοσιεύματος, η εν λόγω απόφαση από το Εφετείο του Παρισίου θα πρέπει να έχει παρθεί, προτού υπογράψει ο Μέσι στην Κυπελλούχο Γαλλίας κι αυτό διότι σε αντίθετη περίπτωση, οποιαδήποτε αποτέλεσμα κι αν προκύψει θα τεθεί σε ισχύ σε βάθος χρόνου. Την ίδια στιγμή, που ο μέχρι πρότινος ηγέτης των «μπλαουγκράνα» αναμένεται την Κυριακή (8/8) κιόλας στο Παρίσι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ