aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΜαραντόνα και Πελέ έστειλαν τα μηνύματά τους από τον... ουρανό στον Μέσι (vid)

Μαραντόνα και Πελέ έστειλαν τα μηνύματά τους από τον… ουρανό στον Μέσι (vid)

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν το πρόσωπο της βραδιάς στο «La Noche de las Estrellas», γιορτή που πραγματοποίησε η CONMEBOL στην Παραγουάη, ώστε να βραβεύσει την «Αλμπισελέστε» για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σε μία έκπληξη που άφησε τον κόσμο με το στόμα ανοιχτό, οι εκλιπόντες αστέρες του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Ντιέγκο Μαραντόνα και Πελέ, εμφανίστηκαν πλάι πλάι με τη μορφή ολογραμμάτων.

Ο Μαραντόνα, ο οποίος είχε και ποδοσφαιστή στην προπονητική του καριέρα στην Αργεντινή τον Μέσι στο παρελθόν είχε πει: «Για μένα είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Στον Αργεντινό οπαδό άρεσαν οι καλοί παίκτες, οι σπουδαίοι παίκτες και ο Λέο το είχε αποδείξει. Σε αγαπώ. πολύ. Άσε τους άλλους να λένε, θα είσαι ο καλύτερος όλων των εποχών. Καλή διασκέδαση σήμερα, σε αγαπώ πολύ Λέο».

Από την άλλη πλευρά ο Πελέ, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά για τον Αργεντινό σταρ: «Νιώθω πολύ περήφανος γιατί με συνοδεύουν πάνω κάτω τρεις γενιές. Μαραντόνα, Μέσι, παίκτες που ξέρουν να παίζουν… χαίρομαι να τους βλέπω».


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ