aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΜαραντόνα: «Μπορούσε να είχε σωθεί», δήλωση-«βόμβα» από τον πρώην γιατρό του

Μαραντόνα: «Μπορούσε να είχε σωθεί», δήλωση-«βόμβα» από τον πρώην γιατρό του

Νέα δήλωση που θα συζητηθεί γύρω από τις συνθήκες θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα, με τον επί 30 χρόνια γιατρό του, Αλφρέδο Κάε να είναι πεπεισμένος πως ο Ντιεγκίτο θα είχε σωθεί αν είχαν ληφθεί οι κατάλληλες ιατρικές αποφάσεις.

Την ώρα που ο χειρουργός, Λεοπόλδο Λούκε ερευνάται από τις Αρχές, μετά και το νέο σοκαριστικό ηχητικό απόσπασμα στο οποίο ακούγεται να λέει «Θα χεσ…πεθαίνοντας ο χοντρός»!, μια νέα «βόμβα» έσκασε από τον πρώην γιατρό του, τον Αλφρέδο Κάε.

Ο επί 30 χρόνια υπεύθυνος για την υγεία του Ντιεγκίτο εξέφρασε σε Μέσο της Αργεντινής τις ενστάσεις του για τις ιατρικές αποφάσεις που λήφθηκαν κατά τη νοσηλεία του μετά τη χειρουργική επέμβαση και δεν δίστασε να δηλώσει δημόσια την πεποίθησή του ότι ο «Θεός» θα μπορούσε να είχε σωθεί!

«Πιστεύω ότι θα μπορούσε να είχε σωθεί. Δεν έχω αμφιβολία ότι όλες οι ιατρικές αποφάσεις που λήφθηκαν ήταν κακές, πολύ κακές. Αυτοί οι άνθρωποι έδιναν την εντύπωση ότι δεν είναι γιατροί. Θα μπορούσαν να έχουν διαχειριστεί τα πάντα, η μεγαλοκαρδία θα μπορούσε να θεραπευτεί, η αυξημένη καρδιακή πίεση μπορούσε να θεραπευτεί, το ψυχιατρικό κομμάτι του Ντιέγκο μπορούσε να θεραπευτεί, τα πάντα», είπε συγκεκριμένα, ενώ παράλληλα τόνισε το πώς τον είχαν αγνοήσει όταν έκανε την πρότασή του για τα φάρμακα που χορηγούνταν στον Ντιέγκο.

«Ένας ψυχολόγος μου είπε για τα φάρμακα που πήρε ο Ντιέγκο κατά τη διάρκεια της τελευταίας του νοσηλείας. Όταν βρήκα τη λίστα με τα φάρμακα επέλεξα με λεπτομέρεια ποια έπρεπε να του χορηγηθούν, αλλά δεν εισακούστηκα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ