aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΜαντσίνι: «Θα είναι καταπληκτικό να κερδίσουμε το Nations League»

Μαντσίνι: «Θα είναι καταπληκτικό να κερδίσουμε το Nations League»

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι τόνισε ότι θα ήταν καταπληκτικό για την Εθνική Ιταλίας να κατακτήσει και το Nations League μετά το Euro 2020 ώστε να ξεμπερδεύει με την υπόθεση πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Το βράδυ της Τετάρτης (06/10, 21.45) η Ιταλία αντιμετωπίζει την Ισπανία στον ημιτελικό του Nations League και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι έθεσε ως στόχο την κατάκτηση της διοργάνωσης.

Ο λόγος; Η πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ του 2022 που θα διεξαχθεί στο Κατάρ. “Θα είναι καταπληκτικό να κερδίσουμε το Nations League μετά το Euro και να προκριθούμε εκ των προτέρων στο Μουντιάλ, αλλά δεν θα είναι εύκολο” είπε ο κόουτς της Εθνικής Ιταλίας.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην Ισπανία τονίζοντας: “Οι Ισπανοί ήταν αυτοί που μας δυσκόλεψαν περισσότερο στο Euro, έχουν καλούς παίκτες, είναι ικανοί στην κυκλοφορία της μπάλας, θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι. Παίζουμε στην έδρα μας, όταν παίζουμε στο Μεάτσα είναι πάντα γεμάτο”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ