aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Διακαής πόθος του Ράνγκνικ ο Βλάχοβιτς

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Διακαής πόθος του Ράνγκνικ ο Βλάχοβιτς

Μπορεί να απομένουν μόνο τα τυπικά και οι επίσημες ανακοινώσεις για την έναρξη της συνεργασίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Ραλφ Ράνγκνικ, ωστόσο ο 63χρονος τεχνικός φαίνεται πως ήδη έχει… σηκώσει μανίκια και έχει πιάσει δουλειά.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο έγκριτος δημοσιογράφος, Ρούντι Γκαλέτι, αλλά και κάποια ιταλικά δημοσιεύματα, ο Γερμανός τεχνικός κατέστησε σαφές στη διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» πως πρέπει να κινηθούν για την απόκτηση του Ντούσαν Βλάχοβιτς.

Ο Ράνγκνικ θεωρεί πως ο 21χρονος επιθετικός της Φιορεντίνα «κουμπώνει» ιδανικά στο σύστημα της Γιουνάιτεντ, ενώ παράλληλα αποτελεί ίσως και το μεγαλύτερο «next big thing» της γενιάς του.

Τη φετινή σεζόν, ο νεαρός Σέρβος μετράει 14 συμμετοχές με δώδεκα γκολ και τρεις ασίστ με τη φανέλα των «βιόλα» σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, έχοντας προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ