aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΜαλντίνι: «Είμαι περήφανος, μας άξιζε απόλυτα η πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League»

Μαλντίνι: «Είμαι περήφανος, μας άξιζε απόλυτα η πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League»

Την μεγάλη ικανοποίησή του και την περηφάνια του για την πρόκριση της Μίλαν στα προημιτελικά του φετινού Champions League, εξέφρασε σε δηλώσεις του θρυλικός αμυντικός και πλέον τεχνικός διευθυντής της Μίλαν, Πάολο Μαλντίνι!

Ο 54χρονος χαρακτήρισε απόλυτα δίκαιη την πρόκριση των «ροσονέρι» κόντρα στην Τότεναμ, χαρακτήρισε σπουδαίο προπονητή τον Πιόλι, ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους της ομάδας του ενόψει του υπόλοιπου της φετινής σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο θρυλικός αμυντικός της Μίλαν:
Για την πρόκριση της Μίλαν στα προημιτελικά του φετινού Champions League: «Ένιωσα τη συγκίνηση που μας χάριζε η Μίλαν τα παλιότερα χρόνια. Πρόκειται για ένα κατόρθωμα που μας άξιζε απόλυτα. Νιώθω ικανοποίηση, περηφάνια και χαμογελάω συνεχώς για το ταξίδι που έχουμε κάνει μέχρι εδώ! Δεν μπορούμε να σκεφτούμε πως θα είμαστε μόνιμα στα προημιτελικά, αλλά φτάσαμε ως εδώ και θα το απολαύσουμε.

Όταν έρχονται τέτοιες ευκαιρίες, πρέπει να της εκμεταλλεύεσαι. Τον Ιανουάριο είχαμε χάσει την αυτοπεποίθησή μας και δεχόμασταν πολλά γκολ. Το να μην δεχθούμε γκολ κόντρα στην Τότεναμ ήταν το μεγαλύτερο στοίχημά μας. Η επιτυχία μας στο Λονδίνο σημαίνει ότι έχουμε γίνει πιο ώριμοι».

Για τον Πιόλι: «Γνωρίζουμε από που ξεκινήσαμε, αλλά δεν ξέρουμε ακόμα που μπορούμε να φτάσουμε. Καταλαβαινόμαστε πλήρως. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα επικοινωνίας. Είναι τέλειος επικοινωνιακά και σπουδαίος προπονητής. Στις δύσκολες στιγμές αξιολογούμε τη φύση του ανθρώπου και από αυτή την άποψη, με τον Πιόλι είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο».

Για τους στόχους της Μίλαν για τη φετινή σεζόν: «Στο πρωτάθλημα δυσκολευόμαστε, αλλά θέλουμε να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Όσον αφορά το Champions League, θα ήθελα να αποφύγουμε τις ιταλικές ομάδες στα προημιτελικά, αλλά σε αυτό το σημείο δεν μπορείς να έχεις προτιμήσεις. Δεν μπορούμε να πούμε πως βρισκόμαστε στο ίδιο επίπεδο με τις Μπάγερν, Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά αν βρεθεί στον δρόμο μας μία από αυτές, θα παλέψουμε σκληρά για την πρόκριση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ