«Λουκέτο» στη Γαλλία, αλλά Παρί και Λιόν θα παίξουν κανονικά στο Champions League

PSG's players celebrate a goal from their teammate Kylian Mbappe during the French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Montpellier at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday Feb. 1, 2020. (AP Photo/Christophe Ena) France Soccer League One

Δεν τίθεται θέμα ανησυχίας σχετικά με την συμμετοχή της Παρί Σεν Ζερμέν και Λυών στη διοργάνωση του Champions League, καθώς η UEFA διαβεβαίωσε πως και οι δύο σύλλογοι θα μπορέσουν να παίξουν κανονικά στο Champions League τον Αύγουστο ακόμη και σε άλλη χώρα.

Το πρόωρο και οριστικό «λουκέτο» στη φετινή σεζόν της Championnat δεν θα επηρεάσει τη συμμετοχή των δύο συλλόγων στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, όπως δήλωσε και ο Αρμάντ Ντούκα, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA. Ωστόσο, αν χρειαστεί Παρί και Λυών θα δώσουν τα παιχνίδια τους για το Champions League σε ξένη χώρα και γήπεδο.

«Κατά την άποψή μου, Παρί και Λυών θα παίξουν στο Champions League. Η γαλλική Ομοσπονδία αποφάσισε να σταματήσει το πρωτάθλημα, αλλά δεν μπορεί να αποφασίσει για την Ευρώπη. Πιστεύω πως θα παίξουν κανονικά, εντός ή εκτός Γαλλίας».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ