aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΞέρανε τη Μαρσέιγ η Αμιάν

Ξέρανε τη Μαρσέιγ η Αμιάν

Σόκαρε τη Μαρσέιγ η Αμιάν.

Οι Μασσαλοί έχασαν δική τους νίκη, αφού βρέθηκαν μπροστά με 2-0 στο 57’, το οποίο προστάτεψαν μέχρι το 83’ και στο τέλος πανηγύρισαν οι φιλοξενούμενοι ισοφαρίζοντας στο 96’ σε 2-2 με γκολ του Γκόντος.

Ο Σανσόν άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, αιφνιδιάζοντας τον Γκέρτνερ, που έβαλε λάθος τα χέρια του. Οι γηπεδούχοι έδειχναν να αγκαλιάζουν τη νίκη στο 57’ με γλυκό πλασέ, στη δεξιά γωνία του Γάλλου γκολκίπερ.

Στο 83′ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν. Ο Γκιρασί ανατράπηκε από τον Αμαβί και με εκτέλεση πέναλτι έδωσε νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Αλλά δεν έμειναν εκεί. Ο Γκόντος πλάσαρε από κοντά έπειτα από το δυνατό γύρισμα του Καλαμπρέσι και… τέζαρε τη Μαρσέιγ.

Συνεπώς, έδωσε τη δυνατότητα στη Ρεν να πλησιάσει στους έξι πόντους. Η Αμιάν έφτασε τους 23 πόντους, έμεινε μεν εντός της επικίνδυνης ζώνης, αλλά πήρε ψυχολογία για τη συνέχεια.

Το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής

Παρασκευή (6/3)

Μαρσέιγ – Αμιάν 2-2
(45+1′ Σανσόν, 57′ Παγιέ – 83′ Γκιρασί, 90+6′ Γκόντος)

Σάββατο (7/3)

Στρασβούργο – Παρί Σεν Ζερμέν (18:30)
Ανζέ – Ναντ (21:00)
Μετς – Νιμ
Νις – Μονακό
Ντιζόν – Τουλούζ
Ρεμς – Μπρεστ

Κυριακή (8/3)

Σεντ Ετιέν – Μπορντό (16:00)
Ρεν – Μονπελιέ (18:00)
Λιλ – Λιόνν (22:00)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ