aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΞανά κορυφή η Μονακό

Ξανά κορυφή η Μονακό

H Mονακό με ανατροπή κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην Ανζέ με 2-1 και να επιστρέψει στην κορυφή στη Γαλλία ανακτώντας προβάδισμα τριών πόντων από την Παρί. Νέα γκέλα για Μπορντό.

Πολύ δύσκολη νίκη πήρε η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ με 2-1 απέναντι στην Ανζέ, αλλά με αυτό το τρίποντο επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας με 16 βαθμούς, έχοντας έναν αγώνα περισσότερο από τη Νις. Η Μονακό μετά από ένα στείρο πρώτο μέρος βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 55’ από το γκολ του Ντιεντιού. Στο 66’ ο Γκλικ κατάφερε να επαναφέρει το ματς στην ισοπαλία ενώ ο Πολωνός στόπερ συμμετείχε με τον Καρίγιο και στην φάση του 2-1 με τον Νουκάμε να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Η Μπορντό είχε την ευκαιρία να περάσει στην 2η θέση της βαθμολογίας, αλλά οι πολλές απουσίες που είχε την υποχρέωσαν στο 0-0. Στην πρώτη εξάδα πλασαρίστηκε η Μετς που με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ερντίνκ στο τέλος του πρώτου μέρους επιβλήθηκε 1-0 της Μονπελιέ. Εντυπωσιακή ήταν η νίκη της Ντιζόν με 3-0 απέναντι στη Ρεν με τον Ντιονί να σημειώνει δύο τέρματα.

Η Μπαστιά με ένα γκολ του Κριβελί κατάφερε να κάμψει με 1-0 την αντίσταση της Γκινγκάμπ σε ένα ματς που οι δύο αντίπαλοι τελείωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου

Τουλούζ-Παρί Σεν Ζερμέν 2-0
(48′ πεν. Μποντιγκέ, 79′ Ντουρμάζ)

Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου

Λοριάν-Λιόν 1-0
(51′ Kαμπό)
Μπαστιά-Γκινγκάμπ 1-0
(76’ Κριβελί)
Μπορντό-Καέν 0-0
Ντιζόν-Ρεν 3-0
(7’, 78’ Ντιονί 19’ Μαριέ)
Μονακό-Ανζέ 2-1
(66’ Γκλικ, 77αυτ. Νουακέμε – 55’ Ντιεντιού)
Μονπελιέ-Μετς 0-1
(45’πεν. Ερντίνγκ)

Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου

Σεντ Ετιέν-Λιλ (16:00)
Νανσί-Νις (18:00)
Μαρσέιγ-Ναντ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ