aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤριάρα και... πεντάδα η Μαρσέιγ

Τριάρα και… πεντάδα η Μαρσέιγ

Η Μαρσέιγ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι του Νότου με τη Νις. Η ομάδα της Μασσαλίας επικράτησε με σκορ 3-2 σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 11η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος και αναπτέρωσε τις ελπίδες της για την 5η θέση, που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Με τη νίκη αυτή, που ήταν η πρώτη μετά από επτά αγωνιστικές, έφτασε τους 37 βαθμούς και βρίσκεται στο -1 από τη Ρεν. Από την άλλη, η ομάδα της Νίκαιας γνώρισε την τέταρτη ήττα στην τελευταία πεντάδα αγώνων και παρέμεινε στη 14η θέση και στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη.

Η Ολιμπίκ πήρε νωρίς προβάδισμα στο σκορ με τον Γκονζάλες στο 14’, ενώ λίγο πριν «βγει» το ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 42’, ο Κάουι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Οι φιλοξενούμενοι ξαναμπήκαν στο ματς στο 47′ χάρη στο τέρμα του Γκουιρί, αλλά η χαρά τους κράτησε πολύ λίγο. Έξι λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι επανέφεραν τη διαφορά στα δύο γκολ, με το δεύτερο προσωπικό του Κάουι, ο οποίος έκανε το 3-1. Η Νις το πάλεψε το δεύτερο γκολ και το κατάφερε στο 87’ με τον Σελούκι. Όμως, ήταν αργά, αφού στα εναπομείναντα λεπτά, η Μαρσέιγ κράτησε το υπέρ της αποτέλεσμα με τελικό σκορ 3-2.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ