aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤέσσερα μεγαθήρια στα πόδια του Μπαπέ

Τέσσερα μεγαθήρια στα πόδια του Μπαπέ

Ο θείος του θαυματουργού Κίλιαν Μπαπέ μίλησε για τις ομάδες που κυνηγούν τον πολύφερνο ανιψιό του, που κάνει εκπληκτικά πράγματα φέτος με τη Μονακό.

Μήλον της έριδος για όλη την καλή κοινωνία της Ευρώπης έχει γίνει ο φοβερός και τρομερός Κίλιαν Μπαπέ, ο οποίος πολιορκείται από τις κορυφαίες ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου: «Για τους ημιτελικούς της Μονακό με τη Γιουβέντους, ο Κίλιαν δεν χρειάζεται να μελετήσει τους Ιταλούς γιατί τους βλέπει κάθε εβδομάδα στην τηλεόραση, όπως συμβαίνει και με τη Ρεάλ, τη Μπαρσελόνα και την Τσέλσι», ήταν το στίγμα που έδωσε ο θειος του Κίλιαν Μπαπέ, Πατρίκ σε συνέντευξη του στην Tuttosport.

«Κάνει ότι μπορεί για να παρακολουθεί όλες τις μεγάλες ομάδες. Βλέπει συνεχώς βίντεο για να βελτιώνεται, διαβάζει σαν τρελός εφημερίδες και περιοδικά. Κάποια μέρα η κουβέντα για τη χρυσή μπάλα δεν θα είναι ανάμεσα σε Κριστιάνο και Μέσι, αλλά ανάμεσα στους Νεϊμάρ-Ντιμπάλα και Μπαπέ», ήταν η πρόβλεψη του Πατρίκ Μπαπέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ