aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤελείωση μόνη, αρχίζει πρώτη η Ligue 1 τη νέα σεζόν

Τελείωση μόνη, αρχίζει πρώτη η Ligue 1 τη νέα σεζόν

Το πρώτο από τα Top-5 πρωταθλήματα που θα εκκινήσει τη νέα σεζόν γίνεται η Ligue 1, ορίζοντας την έναρξή της για το διήμερο 22-23 Αυγούστου.

Το φινάλε της φετινής σεζόν στο Champions League, με τον τελικό να έχει οριστεί για τις 23 Αυγούστου, θα συμπέσει με την έναρξη της νέας περιόδου της Ligue 1.

Η διοργανώτρια αρχή του γαλλικού πρωταθλήματος ανακοίνωσε και επίσημα την ημερομηνία εκκίνησης της νέας σεζόν, η οποία ορίστηκε για τις 22 του μήνα με αγώνες σε όλο το Σαββατοκύριακο.

Όσο αφορά την πρωταθλήτρια Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία συνεχίζει στους «8» του Champions League, θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στις 23 Αυγούστου, εντός έδρας απέναντι στη Μετς, αλλά φυσικά αυτό θα αλλάξει σε περίπτωση που καταφέρει να προκριθεί μέχρι και τον μεγάλο τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Υπενθυμίζεται ότι το Championnat ήταν το μόνο από τα Top-5 πρωταθλήματα της Ευρώπης που διέκοψε πρόωρα τη φετινή σεζόν ελέω πανδημίας στις 28 Απριλίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ