aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠάρτι της Παρί με καλεσμένο τον… Ζαρντίμ!

Πάρτι της Παρί με καλεσμένο τον… Ζαρντίμ!

Το… ροτέισον, πληρώνεται! Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ επέλεξε να «κατεβάσει» μια… άλλη Μονακό (ξεκουράζοντας σχεδόν όλη την ομάδα, λόγω Γιουβέντους) και η Παρί, δίχως να δείξει το παραμικρό έλεος, σάρωσε με το εμφατικό 5-0 τους Μονεγάσκους, παίρνοντας πανηγυρικά την πρόκριση για τον τελικό του γαλλικού Κυπέλλου! Εκεί, τους πρωτευουσιάνους περιμένει -ήδη- η Ανζέ.

Θυμίζουμε, η Παρί, πριν από λίγο καιρό, είχε ρίξει «τεσσάρα» (4-1) στη Μονακό στον τελικό του Λιγκ Καπ, η ομάδα του Πριγκιπάτου, όμως, δείχνει πως δεν… καίγεται ιδιαίτερα για τα κύπελλα και αυτό που τη νοιάζει είναι το πρωτάθλημα και φυσικά, το Champions League.

O Ντράξλερ άνοιξε το σκορ στο 26′, ενώ, πέντε λεπτά αργότερα, ο Εντινσον Καβάνι «παστέλωσε» γκολάρα με εκπληκτικό τακουνάκι, ύστερα από γύρισμα του Ντι Μαρία από δεξιά (2-0). Στο 50′, ο Εμπαπέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 3-0, ενώ, στο 52′, ο Ματουιντί έκανε το 4-0, μετά από νέα ασίστ του Ντι Μαρία. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 90′ ο Μαρκίνιος.

O τελικός θα πραγματοποιηθεί στο ”Saint-Denis”, στις 27 Μαΐου, με την Παρί να «ψάχνει» την 11η κούπα της, ώστε να ξεπεράσει τη Μαρσέιγ και να μείνει μόνη πρώτη με τις περισσότερες κατακτήσεις, ενώ η Ανζέ βρίσκεται για πρώτη φορά στο μεγάλο ραντεβού της; διοργάνωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ