aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαρί πέντε αστέρων

Παρί πέντε αστέρων

Μία ακόμα νίκη πρόσθεσε στη συγκομιδή της η Παρί Σεν Ζερμέν, που συνέτριψε με σκορ 5-0 τη Μονπελιέ για την 22η αγωνιστική του Σαμπιονά στο Παρίσι.

Έτσι, οι πρωτοπόροι πρωταθλητές έφτασαν τους 55 βαθμούς αύξησαν προσωρινά την διαφορά από την 2η Μαρσέιγ στο +13, την ώρα που η Μονπελιέ έμεινε 4η με 33 βαθμούς.

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους στο 8’ ο Σαράμπια και η νίκη ουσιαστικά… κλειδωσε για αυτούς στο 17’, όταν η Μονπελιέ έμεινε με δέκα παίκτες στο 17ο λεπτό, λόγω αποβολής του Μπερτό. Ο Ντι Μαρία στο 41’ έγραψε το 2-0, ενώ με αυτογκόλ του Κονγκρέ τρία λεπτά μετά, έγινε το 3-0. Ο Εμπαπέ σκόραρε για το 4-0 στο 57ο λεπτό με ασίστ του Νεϊμάρ, ωστόσο ο Γάλλος αντικαταστάθηκε στο 67’ για να μπει στη θέση του ο Ικάρντι και δυσανασχέτησε φανερά κοιτώντας τον προπονητή του, Τόμας Τούχελ.

Το τελικό σκορ, διαμόρφωσε ο Κουρζαουά στο 65’, ενώ η Μονπελιέ τελείωσε τον αγώνα με εννιά παίκτες λόγω αποβολής του Σοτάρ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ