aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαρί και στο Κύπελλο

Παρί και στο Κύπελλο

Έκανε check-in για τον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας η Παρί.

Η ομάδα του Τούχελ δεν την πάτησε όπως η Λιόν την Τρίτη, καθώς επικράτησε 3-0 της Ναντ και έκλεισε ραντεβού με τη Ρεν, όπου θα διεκδικήσει ακόμη έναν τίτλο τα τελευταία χρόνια.

Η πρόκριση ήταν «ανοιχτή» για 85’, αλλά στο φινάλε οι πρωτευουσιάνοι έδειξαν την ανωτερότητά τους και αποτελείωσαν τους φιλοξενούμενους, εκμεταλλευόμενοι και την κόκκινη (με δεύτερη κίτρινη) του Κουλιμπαλί. Τον δρόμο προς τη νίκη και τον τελικό έδειξε ο Μάρκο Βεράτι, ο οποίος με συρτό σουτ εκτός περιοχής άνοιξε το σκορ 29ο λεπτό.

Όλα έδειξαν ότι η πρωταθλήτρια πήγαινε για… Italian job, αφού και ο Εμπαμπέ έχασε πέναλτι (για χέρι του Παλουά), με τον Ταταρουσάνου να του λέει «όχι» στο 66ο λεπτό. Ωστόσο, ο Γάλλος επιθετικός πήρε το… αίμα του πίσω πέντε λεπτά πριν τα 90’, μετά το πέναλτι που κέρδισε έξυπνα ο Ντάνι Άλβες, ο οποίος με πανέμορφο γκολ (ωραίο σκάψιμο) στις καθυστερήσεις έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ