aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜεγάλη ματσάρα στο Μιλάνο – Νίκη στις καθυστερήσεις με ανατροπή για τη Μίλαν

Μεγάλη ματσάρα στο Μιλάνο – Νίκη στις καθυστερήσεις με ανατροπή για τη Μίλαν

Μεγάλο ματς στο Σαν Σίρο μεταξύ της Μίλαν και της Ουντινέζε. Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν δύσκολα στους ροσονέρι. Προηγήθηκαν στο σκορ, ισοφάρισαν σε 2-2 λίγο πριν το τέλος αλλά οι παίκτες της Μίλαν με τον Ρέμπιτς να σκοράρει στις καθυστερήσεις πανηγύρισαν μια μεγάλη νίκη.

Η Ουντινέζε ξάφνιασε την Μίλαν. Πριν καλά – καλά καταλάβουν οι παίκτες της ότι ξεκίνησε το παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Λάρσεν στο 6ο λεπτό. Βέβαια στο γκολ αυτό μεγάλη ευθύνη έχει ο Ντοναρούμα ο οποίος αδικαιολόγητα αποφάσισε να βγει από τη μεγάλη περιοχή αν και η μπάλα ήταν αρκετά πλάγια. Ο τερματοφύλακας της Μίλαν όμως… ολοκλήρωσε το λάθος του καθώς στην προσπάθεια που έκανε να διώξει δεν τα κατάφερε με τη μπάλα να στρώνεται τελικά στον Λάρσεν ο οποίος άνοιξε το σκορ.

Η Μίλαν επηρεάστηκε αρκετά από το τέρμα αυτό. Οι παίκτες της σιγά-σιγά άρχισαν ανεβαίνουν αγωνιστικά με αποτέλεσμα στο 35ο λεπτό να έρχεται η πρώτη ευκαιρία για τους ροσονέρι.

Στο δεύτερο 45λεπτο όμως η Μίλαν ξύπνησε. Στο 48ο λεπτό ο Ρέμπιτς ισοφάρισε και στο 71’ ο Ερνάντες έκανε την ανατροπή, επαναφέροντας τη δικαιοσύνη στο ματς.

Ωστόσο τίποτα δε τελείωσε εκεί. Ο Λασανά μετά από σέντρα του Λάρσεν έφερε το ματς στα ίσα στο 85ο λεπτό δίνοντας ελπίδες στην ομάδα του για μια μεγάλη ισοπαλία. Σε αυτό όμως είχε άλλη άποψη ο Ρέμπιτς ο οποίος στις καθυστερήσεις έκανε το τελικό 3-2.

Αναλυτικά η 20η αγωνιστική:

Σάββατο (18/1)

Λάτσιο-Σαμπντόρια 5-1
(7’ Καϊσέδο, 17’ πεν, 20’, 65’ πεν. Ιμόμπιλε, 54’ Μπάστος)

Σασουόλο-Τορίνο 2-1
(20’ αυτ. Λοκατέλι – 61’ Μπόγα, 76’ Μπεράρντι)

Νάπολι-Φιορεντίνα 0-2
(26’ Κιέζα, 74’ Βλάχοβιτς)

Κυριακή (19/1)
Μίλαν-Ουντινέζε 3-2
(48’ 90+3 Ρέμπιτς, 71’ Ερνάντες– 6’ Λάρσεν, 85’ Λαζανά)

Μπολόνια-Βερόνα (16:00)
Λέτσε-Ίντερ (16:00)
Μπρέσια-Κάλιαρι (16:00)
Τζένοα-Ρόμα (19:00)
Γιουβέντους-Πάρμα (21:45)

Δευτέρα (20/1)
Αταλάντα-ΣΠΑΛ (21:45)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ