aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1«Κόλλησε» στη Μασσαλία η Λιόν (vid)

«Κόλλησε» στη Μασσαλία η Λιόν (vid)

Χαμένη ευκαιρία για τη Λιόν στη Μασσαλία. Η Μαρσέιγ στο ντεμπούτο του Χόρχε Σαμπάολι στον πάγκο ήταν εμφανώς βελτιωμένη και κράτησε την ομάδα του Ρούντι Γκαρσιά στο 1-1 και στο -3 από την πρωτοπόρο Λιλ, ρίχνοντάς την παράλληλα στην 3η θέση πίσω από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Εκαμπί στο 21ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τη Λιόν κόντρα στην Μαρσέιγ, κάνοντας την Λιλ να… τρέμει το φυλλοκάρδι της. Στο 44΄όμως ο Μίλικ ύστερα από εκτέλεση πέναλτι, έφερε το ματς στα ίσα και οι δυο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα για να ξεκινήσουν το δεύτερο μέρος από την ίδια αφετηρία.

Στο 71’ μάλιστα ο Πακετά αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη για πάτημα πάνω στον Παγιέ, αφήνοντας την ομάδα τους φιλοξενούμενος με 10 παίκτες. Ωστόσο, η Μαρσέιγ δεν εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε και δεν κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά της, με σκοπό να μείνει μακριά από τις νίκες για δεύτερο σερί ματς.


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ