aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚινείται για Περίν η Μονακό αν και έχει τέσσερις τερματοφύλακες στο ρόστερ της!

Κινείται για Περίν η Μονακό αν και έχει τέσσερις τερματοφύλακες στο ρόστερ της!

Τι κι αν αυτή τη στιγμή το ρόστερ της Μονακό αριθμεί τέσσερις τερματοφύλακες; Ο γαλλικός σύλλογος επιχειρεί να εντάξει και τον Ματία Περίν στο δυναμικό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Gazzetta Dello Sport», οι Μονεγάσκοι έχουν μείνει μόνοι τους στη διεκδίκηση του Ιταλού πορτιέρο, καθώς η μέχρι πρότινος ενδιαφερόμενη, Άστον Βίλα υπέγραψε τον Τομ Χίτον από την Μπέρνλι.

Ο 26χρονος Ιταλός τερματοφύλακας, ο οποίος δεν πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στο πλαίσιο της επικείμενης μεταγραφής του στην Μπενφίκα, παραμένει στο στόχαστρο των Γάλλων παρά την ύπαρξη άλλων τεσσάρων τερματοφυλάκων στο ρόστερ τους τη δεδομένη χρονική στιγμή!

Ο λόγος για τους Λεκόντ, Σούμπασιτς, Μπενάλιο και Σι, με τον πρώτο να μεταγράφεται μάλιστα από τη Μονπελιέ στις 15 Ιουλίου έναντι 17 εκατομμυρίων ευρώ και τους έτερους τρεις να έχουν συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Όπως έχουν γράψει γαλλικά δημοσιέυματα τις τελευταίες μέρες, ο Κροάτης Ντάνιελ Σούμπασιτς βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου μετά από 7 χρόνια παρουσίας στο Πριγκιπάτο, καθώς εκτιμά ότι θα μειωθεί ο χρόνος συμμετοχής του λόγω της απόκτησης του 28χρονου Λεκοντ.

Ωστόσο, ακόμα και χωρίς τον τερματοφύλακα της εθνικής Κροατίας, υπάρχει ήδη έτοιμη τριάδα στη θέση «1», συνθήκη που καθιστά ανεξήγητο το ενδιαφέρον των Μονεγάσκων για τον Περίν.

Φυσικά, η λογική μπορεί να επέλθει ξανά σε περίπτωση που αποφασίσει η διοίκηση της Μονακό να πουλήσει τόσο τον Σούμπασιτς όσο και έναν εκ των Μπενάλιο και Σι, μέχρι τότε όμως, η γραμμή των γκολκίπερ της παρουσιάζεται υπερφορτωμένη για να αντέξει μία ακόμη προσθήκη, και μάλιστα από το «πάνω ράφι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ