aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕξαφανίστηκαν 10 τρόπαια της Mαρσέιγ

Εξαφανίστηκαν 10 τρόπαια της Mαρσέιγ

Η Μαρσέιγ μπορεί να περνάει μία δύσκολη χρονιά στο γαλλικό πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται στην 5η θέση, όμως καμαρώνει για το παρελθόν της. Την Τετάρτη (3/4), μάλιστα, έκανε τα εγκαίνια του νέου της μουσείο στο Βελοντρόμ.

Σύμφωνα με το γαλλικό Μέσο “RMC”, oι άνθρωποι του συλλόγου της Μασσαλίας βρέθηκαν προ εκπλήξεως, όταν διαπίστωσαν ότι από την συλλογή λείπουν 10 τρόπαια. Μάλιστα, πρόκειται για τα 10 Κύπελλα Γαλλίας που έχουν κατακτήσει.

Κανένας δεν ξέρει τι ακριβώς έχει συμβεί σε αυτά με τις υποψίες να προσανατολίζονται σε κλοπή από άτομα που απολύθηκαν από την Μαρσέιγ και ήθελαν κάτι αναμνηστικό: “Τα ψάχνουμε, κάποιοι ήθελαν να πάρουν κάτι σπίτι τους, όταν άφησαν την ομάδα. Στο παρελθόν αρχηγοί ή υπάλληλοι ήθελαν να πάρουν κάτι για να θυμούνται το κλαμπ”, δήλωσε στο “RMC” άνθρωπος των Μασσαλών.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, αφού το 2007 και το 2011 εκλάπησαν τα αντίγραφα της κούπας του Champions League, που κέρδισε η Μαρσέιγ το 1993. Τώρα, βέβαια, το τρόπαιο με τα “μεγάλα αυτιά” παρέμεινε ασφαλές στην προθήκη του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ