Έδωσε εξηγήσεις ο Νεϊμάρ για τη φωτογραφία που προκάλεσε αντιδράσεις

Τη δική του θέση για την κριτική που του ασκήθηκε εξέφρασε ο Νεϊμάρ.

Στο επίκεντρο της κριτικής βρέθηκε για ακόμα μία φορά ο Νεϊμάρ, καθώς πριν από μερικές μέρες ανάρτησε μια φωτογραφία στο Instagram, στην οποία κάθε άλλο παρά τηρούσε τις οδηγίες περί καραντίνας και αυτοπεριορισμού, αφού ήταν με κόσμο και διασκέδαζε σε ένα χώρο για beach-volley.

Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος απάντησε πάλι μέσω των κοινωνικών μέσων δικτύωσης, τονίζοντας ότι τηρεί όλες τις οδηγίες που του έχουν δοθεί.

«Η επίμαχη φωτό που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του Νεϊμάρ στο Instagram, τον δείχνει με άλλον κόσμο που είναι σε καραντίνα μαζί του και ταξίδεψαν μαζί από το Παρίσι στη Βραζιλία.

Ο Νεϊμάρ προσέφερε το σπίτι του σε όλους, ώστε να μπορούν να περάσουν τις πρώτες 14 μέρες εκεί πριν συναντήσουν τις οικογένειές τους.

Το σπίτι όπου ο αθλητής είναι σε καραντίνα, είναι απόλυτα απομονωμένο και προσφέρει ειρήνη και ηρεμία, ώστε να μπορεί να συνεχίσει την προπόνηση και να φροντίζει τους αγαπημένους του σε αυτή την εποχή του παγκόσμιου πόνου και περιορισμού.

Δεν υπάρχουν επισκέψεις ή επαγγελματικές συναντήσεις στο σπίτι, κυρίως επειδή το σπίτι του είναι το μόνο επιτρέπει την πρόσβαση στους κατοίκους. Η εξαίρεση όσον αφορά τους επισκέπτες είναι ο γιος του, Νταβίντ Λούκα, ο οποίος ήρθε στο σπίτι για να μείνει με τον μπαμπά του.

Ο Νταβίντ, η μαμά του, η πατριός του και ο αδελφός του ήταν νωρίτερα στο Παρίσι για να τον επισκεφθούν.

Ο Νεϊμαρ παραμένει εκτός από άλλα μέλη της οικογένειάς του, όπως η μαμά, η αδελφή και η γιαγιά του, για παράδειγμα, γιατί καταλαβαίνει ότι αυτή είναι μια στιγμή που απαιτεί μια προσπάθεια για το κοινό καλό.

Ο αθλητής συνεχίζει με την καθημερινή του προπόνηση για την πρόληψη των τραυματισμών και διατηρεί τον εαυτό του σε φόρμα με τον εκπαιδευτή του Ρικάρντο Ρόζα, καθώς αναμένει με ανυπομονησία το τέλος αυτής της θλιβερής στιγμής για την ανθρωπότητα και την επανεκκίνηση της επαγγελματικής του δραστηριότητας».

ΠΗΓΗsport-fm.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ