aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔιασυρμός της Λιόν από τη Λοριάν

Διασυρμός της Λιόν από τη Λοριάν

Η Λοριάν παρά το γεγονός πως έμεινε πίσω στο σκορ από το γκολ του Τολισό, διέσυρε τη Λιόν με 4-1, σημείωσε την 3η απανωτή νίκη της στο πρωτάθλημα και πάει για το μεγάλο κόλπο της σωτηρίας, που φαινόταν αδιανόητο πριν τρεις αγωνιστικές.

Πριν τελειώσει το πρώτο μέρος, ο Ουαρίς ισοφάρισε, για ν’ ακολουθήσει καταγίδα στην επανάληψη και η Λοριάν με τα γκολ του Μαρβό και δύο του Μουκάντζο να πάρει μια σπουδαία νίκη που την φέρνει στους 31 πόντους, έχοντας βάλει από κάτω πλέον και τη Ντιζόν και τώρα βρίσκεται σε θέση μπαράζ, αλλά ισόβαθμη με τη Νανσί.

Η ομάδα του Μεντί Αμπέντ, έχασε 2-1 από την Μπαστιά που σημείωσε την πρώτη της νίκη μέσα στο 2017 στο πρωτάθλημα με γκολ των Κρίβελι και Καουζάκ κι έφτασε τους 28. Μαζί με τη Λοριάν στους 31 βρίσκεται και η Νανσί που με συνοπτικές διαδικασίες επικράτησε 3-0 της Ρεν.

Σημαντική νίκη σημείωσε και η Μονπελιέ που ανέβηκε στους 36 μετά το 2-0 μέσα στην έδρα της Καέν. Από τις ομάδες που βρίσκονται ψηλά η Μπορντό ήταν εκείνη που καθάρισε άνετα με 3-0 με δύο γκολ του Βάντα και ένα του Μάλκομ και μείωσε στους πέντε από την 4η θέση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ