aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧάνει… λάδια η Παρί

Χάνει… λάδια η Παρί

Νέο μπλόκο για Παρί.

Η Μπορντό έφυγε με το 2-2 από το «Parc des Princes» στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Ligue 1, με τους γηπεδούχους να χάνουν ακόμη δύο βαθμούς στην κούρσα για τη διατήρηση των σκήπτρων.

Οι Γιρονδίνοι -έστω και με τη βοήθεια της τύχης- έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους. Αφού άνοιξαν το σκορ στο 10’ με το αυτογκόλ του Πεμπελέ, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπάκερ και της ομάδας του με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ.

Η πρωταθλήτρια κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς σχεδόν άμεσα. Πριν καν συμπληρωθεί το μισάωρο και πήγε στα αποδυτήρια με… αέρα. Η ροή του αγώνα σ’ έκανε να πιστεύεις ότι η ομάδα του Τούχελ θα φτάσει σε ακόμη μια εύκολη νίκη, αφού… ξύπνησε νωρίς. Αμ δε!

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 60’ με τον Αντλί να εκμεταλλεύεται την ωραία κίνηση του Μπεν Αρφά από τα δεξιά και με άπιαστο σουτ από το ημικύκλιο έγραψε το 2-2. Και πάλι η Παρί είχε πολύ χρόνο (υπεραρκετό για τις δικές της δυνατότητες) ώστε να πάρει και πάλι το πάνω χέρι.

Ωστόσο, δεν τα κατάφερε και έδωσε έδαφος στους διώκτες της για να την πλησιάσουν. Αφού έχει πλέον 24 βαθμούς και η Λιλ, που αντιμετωπίζει τη Σεντ Ετιέν την Κυριακή είναι στους 22 βαθμούς με τα ίδια ματς, η Μαρσέιγ στους 21 και η Λιόν στους 20.

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής

Παρασκευή 27/11
Στρασμπούρ-Ρεν 1-1

Σάββατο 28/11
Μαρσέιγ-Ναντ 3-1

Παρί-Μπορντό 2-2

Κυριακή 29/11

Λιόν-Ρεμς (14:00)
Μετς-Μπρεστ (16:00)
Μονακό-Νιμ (16:00)
Λανς-Ανζέ (16:00)
Λοριάν-Μονπελιέ (16:00)
Νις-Ντιζόν (18:00)
Σεντ Ετιέν-Λιλ (22:00)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ