aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Χάλασε» του Αντεμπαγιόρ στη Λιόν

«Χάλασε» του Αντεμπαγιόρ στη Λιόν

Η Λιόν έμοιαζε να αποτελεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ, ωστόσο το ταξίδι του Τογκολέζου επιθετικού στη Γαλλία δεν είχε αντίκρισμα.

Ο 32χρονος επιθετικός έμεινε ελεύθερος μετά από ένα εξάμηνο στην Κρίσταλ Πάλας την περσινή σεζόν και βρέθηκε στη Γαλλία για να συμφωνήσει με τους “γκον”.

Μάλιστα, την Παρασκευή είχε συνάντηση με τον προπονητή της ομάδας, Μπρουνό Ζενεσιό, ο οποίος είχε κρατήσει χαμηλούς τόνους. “Δεν θα είναι συνέντευξη για δουλειά, αλλά για να πάρω μία ιδέα για τον παίκτη και για τον άνθρωπο. Ο Αντεμπαγιόρ έχει λίγο από το προφίλ του Ζαν Φιλίπ Ματετά. Δεν θέλουμε να κάνουμε συλλογή παικτών”, είχε δηλώσει στην “Equipe”.

Η συνάντηση δεν είχει αίσια κατάληξη για τον Αντεμπαγιόρ, αφού οι δύο άντρες δεν φαίνεται ότι τα βρήκαν. Ο Ζενεσιό επέλεξε να μείνει με τον 19χρονο επιθετικό της Σατορού ύψους 1,92μ., ο οποίος την περσινή σεζόν σημείωσε έντεκα γκολ στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του σαμπιονά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ