aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1«Βόμβα» Ριβάλντο: «Ο Μέσι θα πάει στην Παρί»

«Βόμβα» Ριβάλντο: «Ο Μέσι θα πάει στην Παρί»

Βέβαιος ότι ο Λιονέλ Μέσι έπαιξε το τελευταίο του ματς Champions League στο «Καμπ Νόου» και πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν εμφανίστηκε ο Ριβάλντο.

Η εικόνα της Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα είχε «στρώσει», ο Λιονέλ Μέσι είχε ανακτήσει το κέφι και τη συμμετοχή του στα γκολ, μέχρι που η Παρί Σεν Ζερμέν και ο «σίφουνας» Κιλιάν Μπαπέ υπενθύμισαν σε όλους το ταβάνι των Μπλαουγκράνα. Πλέον, η κουβέντα για το μέλλον του Αργεντίνου θρύλου φουντώνει ξανά, με τη μεγάλη μερίδα της κοινής γνώμης να θεωρεί ότι οι Μπλαουγκράνα δεν μπορούν να του προσφέρουν πια πρωταθλητισμό και τίτλους. Σε αυτή τη μερίδα ανήκει και ο Ριβάλντο, ο οποίος, όμως, βρίσκεται ένα βήμα… παρακάτω και έχει πειστεί ότι ο επόμενος σταθμός του Λίο θα είναι η Παρί Σεν Ζερμέν!

Μετά την εκθαμβωτική εμφάνιση των Παριζιάνων, ο παλαίμαχος θρύλος των Καταλανών σιγουρεύτηκε ακόμη περισσότερο ότι ο Μέσι έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Πόλη του Φωτός, καθώς το σύνολο του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο μπορεί να του δώσει ξανά όλα όσα… δεν μπορεί η ομάδα της καρδιάς του.

«Αυτό το ματς κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν πιστεύω ήταν το τελευταίο του Λιονέλ Μέσι με τη Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νόου» για το Champions League. Η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να του δώσει ρεαλιστικές πιθανότητες διεκδίκησης κάποιου σημαντικού τίτλου. Το μέλλον του είναι στην Παρί Σεν Ζερμέν, ειδικά μετά την εμφάνισή της στο μεταξύ τους παιχνίδι. Είναι μια ομάδα που μπορεί να του δώσει πίσω την ευκαιρία να συνεχίσει να κατακτά τίτλους.

Ο Μέσι είναι άνω των 30 ετών κι ακόμη κουβαλάει την ομάδα. Και μέσα σε όλα αυτά, είδε τον καλύτερό του φίλο και συμπαίκτη, τον Σουάρες, να φεύγει με ακατανόητο τρόπο από την ομάδα και να μετατρέπει την Ατλέτικο Μαδρίτης στα καλύτερά της».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ