aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Βεράτι για Μέσι: «Η ζωή μου έδωσε την ευκαιρία να παίζω μαζί με τον καλύτερο...

Βεράτι για Μέσι: «Η ζωή μου έδωσε την ευκαιρία να παίζω μαζί με τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου»

Βρίσκεται μία… ζωή στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Μάρκο Βεράτι, έχει ζήσει παρέα με τους Γάλλους πολλές και σημαντικές στιγμές. Αποτελεί έναν από τους κινητήριους μοχλούς των Παριζιάνων και έχει την πολυτέλεια να κάνει τη διαφορά σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς στο παιχνίδι της ομάδας του.

Πλέον με τον Λιονέλ Μέσι στο ρόστερ, ο 28χρονος Ιταλός χαφ δεν σταματάει να ελπίζει στην κατάκτηση περισσότερων τίτλων και γιατί όχι και στην κατάκτηση ενός τροπαίου του Champions League. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «France Info», ο Βεράτι αποθέωσε τον Αργεντινό συμπαίκτη του και τόνισε ότι νιώθει ευλογημένος που τον έχει στην Παρί.

«Η ζωή μου έδωσε την ευκαιρία να παίζω με τον μεγαλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου. Σωματικά είναι πολύ καλός και με τη μπάλα είναι ακόμα καλύτερος. Όταν είμαστε μαζί του, ξεχνάμε την ηλικία του. Ηταν τόσο δυνατός όταν έπαιζε εναντίον μας που θα τον εκμεταλλευτούμε τώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά για τον Μέσι και στη συνέχεια μίλησε εξίσου με τα καλύτερα λόγια και για την Παρί.

«Η Παρί μου έδωσε τα πάντα! Ποδοσφαιρικά, είχα την ευκαιρία να παίξω ενάντια σε μεγάλους πρωταθλητές και σε σπουδαίους αγώνες. Αυτό ήθελα πάνω απ’ όλα. Ερωτεύτηκα αυτόν τον σύλλογο και γι’ αυτό προσπαθώ πάντα να δίνω τα πάντα. Ημουν ένα μικρό αγόρι που ήρθε από μια μικρή ιταλική επαρχιακή πόλη και εδώ πλέον έχω τα πάντα. Τα παιδιά μου γεννήθηκαν εδώ! Όταν είσαι λίγο πάνω από 18, αυτά είναι τα καλύτερα χρόνια σου. Και τα έζησα εδώ. Ηταν απίστευτο. Έγινα άντρας και βρήκα την αγάπη. Όλα αυτά που έχω ζήσει εδώ θα μου αφήσουν απίστευτες αναμνήσεις. Αυτό που ξέρω είναι ότι θα μείνω για πάντα εδώ στο Παρίσι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ