aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1«Τρέχει» για να συγκεντρώσει 100 εκατ ευρώ από πωλήσεις η Παρί Σεν Ζερμέν

«Τρέχει» για να συγκεντρώσει 100 εκατ ευρώ από πωλήσεις η Παρί Σεν Ζερμέν

Η γαλλική, Equipe, αναφέρει ότι οι υπεύθυνοι της Παρί Σεν Ζερμέν θα πρέπει να προχωρήσουν σε πωλήσεις 100 εκατομμυρίων ευρώ για να ορθοποδήσει οικονομικά και να μην χρειαστεί η διοίκησή της να χρειαστεί να βάλει χρήματα.

Έτσι ήδη έχουν ξεκινήσει οι σκέψεις για τους παίκτες που αναμένεται να μπουν στη σχετική λίστα για πώληση εκτιμώντας ότι στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα υπάρξει μεγαλύτερη ανταπόκριση από την προηγούμενη.

Το σοκαριστικό στοιχείο είναι ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει να υπάρξουν τόσα πολλά έσοδα για τη γαλλική ομάδα είναι ένας υπολογισμός που έγινε προ μηνών και δεν βγήκε αληθινός.

Ο στόχος που είχε τεθεί από τη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν είναι να έχει έσοδα από πωλήσεις που θα ανέρχονται στα 180 εκατομμύρια ευρώ. Αντί αυτών η γαλλική ομάδα είχε μόνο 9 εκατομμύρια έσοδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ