aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Το GPS… απέκλεισε ομάδα στο Κύπελλο Γαλλίας γιατί μπέρδεψε την πόλη που έπαιζε

Το GPS… απέκλεισε ομάδα στο Κύπελλο Γαλλίας γιατί μπέρδεψε την πόλη που έπαιζε

Η τεχνολογία βοηθάει καθημερινά τον κόσμο, αλλά κάνει και λάθη… Μηχανήματα είναι, πώς να το κάνουμε, κάποια στιγμή θα γίνει το κακό. Ειδικά, όταν τα χειρίζονται οι άνθρωποι.

Αυτό, λοιπόν, βίωσε η Ταρμπέ, ομάδα από την 6η κατηγορία που αγωνιζόταν κόντρα στην Βαμπρέ-Λ’Αμπαγιέ. Κάπως έτσι, ο οδηγός του πούλμαν έβαλε στο GPS την τοποθεσία της πόλης και ξεκίνησε να οδηγεί προς τα εκεί. Έλα, όμως, που είχε κάνει λάθος και το σύστημα πλοήγησης τον έστειλε αλλού και συγκεκριμένα σε πόλη που ήταν 90 χιλιόμετρα μακριά από τη σωστή θέση.

Η Ταρμπέ έφτασε με μεγάλη καθυστέρηση στο ματς, το οποίο εκείνη τη στιγμή θα έπρεπε να είναι στο ημίχρονο και η Βαμπρέ-Λ’Αμπαγιέ που κατήγγειλε το εν λόγω περιστατικό, πήρε το παιχνίδι και την πρόκριση στα χαρτιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ