aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Τέλος τα αναψυκτικά στα γεύματα των παικτών της Παρί

Τέλος τα αναψυκτικά στα γεύματα των παικτών της Παρί

Ο Λουίς Κάμπος, αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, διόρισε έναν νέο διατροφολόγο και τα πρώτα του βήματα δεν πέρασαν απαρατήρητα στο Camp des Loges.

Ο Λουίς Κάμπος και ο Κριστόφ Γκαλτιέ διόρθωσαν μια ανορθογραφία στην πρώτη ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν τον Ιούλιο. Οι πρωταθλητές Γαλλίας δεν είχαν διατροφολόγο πλήρους απασχόλησης.

Ο σύλλογος είχε έναν άνθρωπο γι αυτή τη δουλειά, αλλά φρόντισε για όλα τα τμήματα του συλλόγου. Χρησιμοποιώντας το δίκτυό του, ο Κάμπος προσέλαβε έναν ειδικό διατροφολόγο, ισπανικής υπηκοότητας. Πρόκειται για έναν πρώην ποδοσφαιριστή που ακολούθησε νέα καριέρα στη διατροφολογία.

Με εμμονή στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της πρώτης ομάδας, ο Κάμπος αναδιαρθρώνει την Παρί ήδη από το επίσημο ραντεβού του με τον σύλλογο στις 10 Ιουνίου σε μικρές διαδοχικές πινελιές. Η πρώτη απόφαση λοιπόν του διατροφολόγου των Παριζιάνων ήταν να αφαιρέσει από τα γεύματα την Coca-Cola και το Ice Tea, δύο ποτά που δεν είναι πολύ συμβατά με τον αθλητισμό υψηλού επιπέδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ