aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Τέλος στον... κατήφορο με σούπερ ανατροπή για Μαρσέιγ!

Τέλος στον… κατήφορο με σούπερ ανατροπή για Μαρσέιγ!

Τρεις αγωνιστικές μακριά από τη νίκη ήταν πολλές για τη Μαρσέιγ (2 ήττες), η οποία επέστρεψε στα τρίποντα και τις καλές εμφανίσεις, επικρατώντας με το εμφατικό 4-1 της Λοριάν στο «Βελοντρόμ» στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Το παιχνίδι ξεκίνησε… στραβά για τους Μασσαλούς, οι οποίοι μόλις στο 13ο λεπτό είδαν τον Λοριάν να ευστοχεί από τα έντεκα βήματα και να κάνει το 0-1. Η απάντηση των γηπεδούχων όμως ήταν άμεση, με τον Καμαρά να φέρνει το ματς στα ίσα 14 λεπτά αργότερα.

Στην επανάληψη, το σύνολο του Χόρχε Σαμπάολι ανέβασε «στροφές», με τον Γκεντουζί να κάνει την ανατροπή με όμορφη κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Παγιέτ στο 56′. Στο 85ο λεπτό, ο Μίλικ εκμεταλλεύτηκε τη νέα ασίστ του Παγιέτ και με ωραίο τελείωμα νίκησε τον Ναρντί σε τετ-α-τετ.

Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Γκεντουζί με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τη Μαρσέιγ να ανεβαίνει στην τρίτη θέση με 17 πόντους και στο -1 από τη Λανς έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ