aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Συζητάει με Χάιντουκ για 15χρονο ταλέντο η Παρί

Συζητάει με Χάιντουκ για 15χρονο ταλέντο η Παρί

Δυναμικά για την απόκτηση του Λούκα Βούσκοβιτς, ενός 15χρονου κεντρικού αμυντικού που ανήκει και παίζει στη Β’ ομάδα της Χάιντουκ, έχει μπει η Παρί Σεν Ζερμέν.

Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται η ιστοσελίδα «slobodnadalmacija.hr», η οποία υποστηρίζει ότι ο γαλλικός σύλλογος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους Κροάτες για τον ταλαντούχο στόπερ.

Μάλιστα, άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως οι Παριζιάνοι έχουν προσφέρει ήδη 4 εκατ. ευρώ στην ομάδα του, μαζί με 1 εκατ. ευρώ ως μπόνους.

Ο Λούκα Βούσκοβιτς είναι ο μικρότερος αδερφός του πρώην άσου της Χάιντουκ, Μάριο, ο οποίος είχε πάρει μεταγραφή στο Αμβούργο το προηγούμενο έτος, και γιος του παλαίμαχου άσου Ντανιγέλα που είχε παίξει πολλά χρόνια στην κροατική ομάδα και μέχρι σήμερα είναι στις ακαδημίες της.

Ο Λούκα, όπως και ο αδερφός του, παίζει ως στόπερ και είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος στο ψηλό παιχνίδι, όταν η μπάλα βρίσκεται στην αντίπαλη περιοχή και ήδη έχει πετύχει έναν σημαντικό αριθμό γκολ παρότι είναι αμυντικός.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, μάλιστα, σε ηλικία 15 ετών, 7 ετών και μίας ημέρας, ο Λούκα Βούσκοβιτς έγινε ο νεότερος παίκτης που έχει αγωνιστεί με τους «άσπρους» της Κροατίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ