aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Στις 20.000 ευρώ το κόστος για την ασφάλεια του Μέσι για μία μέρα

Στις 20.000 ευρώ το κόστος για την ασφάλεια του Μέσι για μία μέρα

Η Παρί Σεν Ζερμέν εκτός από την ιδιωτική της ασφάλεια, χρειάστηκε και την βοήθεια της γαλλικής Αστυνομίας για την πρώτη μέρα του Λιονέλ Μέσι στο Παρίσι και την μεταφορά του.

Ισχυρή αστυνομική δύναμη ήταν σε κάθε βήμα του Αργεντινού άσου, προκειμένου να μην δημιουργηθεί το παραμικρό λόγω της μεγάλης παρουσίας φιλάθλων της Παρί καθόλη την διάρκεια της ημέρας. Η «αποστολή Μέσι» ξεκίνησε από το αεροδρόμιο ενώ το δυσκολότερο σημείο ήταν η μεταφορά του από το αεροδρόμιο στο Αμερικανό νοσοκομείο όπου έκανε τις ιατρικές του εξετάσεις. Σε εκείνη την μεταφορά με τρία βαν, υπήρχε 15 μοτοσυκλέτες της Αστυνομίας, ενώ είχαν μπλοκάρει τους δρόμους ώστε να μην σταματήσει σε κανένα σημείο η αυτοκινητοπομπή.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ, στην επιχείρηση έλαβαν μέρος 15 μοτοσυκλέτες αλλά και περίπου 100 με 150 Αστυνομικοί, συν την ιδιωτική ασφάλεια της Παρί, με το κόστος για μία ημέρα κοντά στις 20.000 ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ