aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Στην Παρί και την επόμενη σεζόν ο Μπαπέ: «Θα τιμήσω το συμβόλαιό μου»

Στην Παρί και την επόμενη σεζόν ο Μπαπέ: «Θα τιμήσω το συμβόλαιό μου»

Ο Κιλιάν Μπαπέ έδιωξε και τις τελευταίες αμφιβολίες. Ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, που ψηφίστηκε για τέταρτη συνεχόμενη φορά καλύτερος παίκτης της Ligue 1 το βράδυ της Κυριακής, εκμεταλλεύτηκε την τελετή απονομής των τροπαίων της UNFP για να βάλει τέλος στις όποιες φήμες γύρω από τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού: θα παραμείνει στο Παρίσι και την επόμενη σεζόν και θα τιμήσει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το 2024.

«Του χρόνου θα παίξω στην Παρί Σεν Ζερμέν, έχω ακόμα συμβόλαιο, θα τιμήσω το συμβόλαιό μου», εξήγησε ο Παριζιάνος επιθετικός στη μεικτή ζώνη. Λόγια που επιβεβαιώνουν τη δήλωσή του κατά την παραλαβή του βραβείου του: «Είμαι πολύ χαρούμενος, είμαι εδώ, το απολαμβάνω. Είμαι καλύτερος παίκτης, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Έχω συμβόλαιο, έχω ακόμα και τον επόμενο χρόνο. Θα είμαι εκεί και θα είμαι πολύ χαρούμενος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ