aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Ρεάλ Μαδρίτης: Όνειρα για... γαλλική παροικία από τη νέα σεζόν

Ρεάλ Μαδρίτης: Όνειρα για… γαλλική παροικία από τη νέα σεζόν

Στη Μαδρίτη καταστρώνουν ήδη τα πλάνα τους ενόψει της νέας σεζόν και οι Μπαπέ, Πογκμπά, Τσουαμενί, Κουντέ βρίσκονται ψηλά στη λίστα των επιθυμιών. Ο Ζινεντίν Ζιντάν μπορεί να αποχώρησε το καλοκαίρι από τον σύλλογο, όμως τα σχέδια για… γαλλική παροικία συνεχίζονται στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η προσθήκη του Εντουαρντό Καμαβινγκά φαίνεται πως ήταν απλώς ένα δείγμα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει, αφού σύμφωνα με την Marca οι Μερένγκες έχουν βάλει στο στόχαστρο την απόκτηση ακόμη τεσσάρων Γάλλων παικτών ενόψει της επόμενης σεζόν.

Πρώτο όνομα στη λίστα είναι φυσικά εκείνο του Κίλιαν Μπαπέ ο οποίος δεν κατάφερε να έρθει από φέτος στη Μαδρίτη, όμως οι Ισπανοί δεν έχουν καταθέσει ακόμα τα όπλα. Αντίθετα με δεδομένο πως το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν εκπνέει το καλοκαίρι του 2022, η Ρεάλ ετοιμάζει τη νέα εκστρατεία της για να τον ντύσει στα λευκά και να θέσει οριστικό τέλος σε… σίριαλ πενταετίας.

Παρόμοια συνταγή μάλιστα αναμένεται να ακολουθήσει και για την περίπτωση του Πολ Πογκμπά που μένει ελεύθερος σε μερικούς μήνες και για την ώρα δεν υπάρχει καμία ένδειξη πως σκοπεύει να ανανεώσει την συνεργασία του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι Μαδριλένοι παραμένουν εδώ και χρόνια μεγάλοι φανς του 29χρονου μέσου και εφόσον δεν υπάρξει ανατροπή στις σχέσεις του με τους Κόκκινους Διάβολους, τότε θα ασχοληθούν εκ νέου με τον Γάλλο προκειμένου να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Παρόλα αυτά, τα πλάνα… γαλλοποίησης του συλλόγου δεν μένουν εκεί, καθώς εξετάζονται επίσης και τα ονόματα των Τσουαμενί και Κουντέ. Ο πρώτος έχει εντυπωσιάσει τη φετινή περίοδο τόσο με τη φανέλα της Μονακό όσο και με εκείνη της εθνικής Γαλλίας, ενώ ο στόπερ της Σεβίλλης, που έχει χαρακτηριστεί και διάδοχος του Σέρχιο Ράμος, θα πιέσει να φύγει από την Ανδαλουσία το επόμενο καλοκαίρι με τη Ρεάλ να τον περιμένει με… ανοικτές αγκάλες.

Στο ακραίο σενάριο μάλιστα που η Βασίλισσα καταφέρει να ολοκληρώσει όλες αυτές τις μεταγραφές τότε ο αριθμός των Γάλλων στην ομάδα θα εκτοξευτεί στους επτά (μαζί με τους Μπενζεμά, Καμαβινγκά, Μεντί) και δεν πλέον δεν θα είναι διόλου απίθανο η μισή ενδεκάδα να έχει χρώμα… Τρικολόρ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ