aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Ράμος: «Θα ήθελα να παίξω τέσσερα με πέντε χρόνια στο κορυφαίο επίπεδο»

Ράμος: «Θα ήθελα να παίξω τέσσερα με πέντε χρόνια στο κορυφαίο επίπεδο»

Ο Σέρχιος Ράμος μετά την αποχώρηση του από την Ρεάλ Μαδρίτης και την μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν την φετινή σεζόν δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα, καθώς έχει αγωνιστεί μόλις έξι φορές συνολικά με την φανέλα των Παριζιάνων.

Μάλιστα από αυτές τις έξι φορές που έχει βρεθεί στην ενδεκάδα της Παρί Σεν Ζερμέν μόνο τις δύο εξ αυτών έχει καταφέρει να βγάλει ολόκληρο ενενηντάλεπτο και το μέλλον του στους Παριζιάνους είναι αβέβαιο, ειδικά από τη στιγμή που και οι Γάλλοι δεν είναι ευχαριστημένοι με τη συνεργασία τους.

Δημοσιεύματα από την Ισπανία τον θέλουν να βρίσκεται σε επαφές με την Σεβίλλη, για την επιστροφή του στη La Liga. Από την πλευρά του πάντως ο Ισπανός αμυντικός δεν έχει σκοπό να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, παρά το γεγονός ότι διανύει το 36ο έτος της ηλικίας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ