aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Προσομοίωση δίνει 19 γκολ και 13 ασίστ στον Μέσι με την Παρί Σεν Ζερμέν

Προσομοίωση δίνει 19 γκολ και 13 ασίστ στον Μέσι με την Παρί Σεν Ζερμέν

Έχει περάσει περισσότερο από ένας μήνας από τότε που ο Λιονέλ Μέσι έπαιξε τον τελευταίο επίσημο αγώνα του, στον τελικό του Copa America 2021 στις 10 Ιουλίου, το οποίο κατέκτησε με την Αργεντινή (1-0 τη Βραζιλία).

Ο Αργεντινός, αλλά και οι φίλοι της Παρί Σεν Ζερμέν -και όχι μόνο- ανυπομονούν για το ντεμπούτο του με την φανέλα της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας.

Ο «ψύλλος» έφτασε στο Παρίσι για να την οδηγήσει -κυρίως- στην κατάκτηση του Champions League, αλλά και κάθε άλλου δυνατού τίτλου.

Μια συγκεκριμένη μελέτη από την εταιρεία Olocip, αφιερωμένη στην εισαγωγή της τεχνητής νοημοσύνης στον αθλητισμό, πραγματοποίησε μια προσομοίωση των μελλοντικών στατιστικών του Μέσι και δημοσίευσε τους αριθμούς των πιθανών γκολ και ασίστ του.

Έτσι, όπως αναφέρεται, αν κάνει το ντεμπούτο του την 3η αγωνιστική εναντίον της Μπρεστ, η μελέτη δείχνει ότι ο Λιονέλ Μέσι θα έφτανε τα 18 ή 19 γκολ και θα έδινε συνολικά 12 ή 13 ασίστ, οδηγώντας την… κούρσα σε αυτόν τον τομέα πάνω από τον Νεϊμάρ και τον Μπαπέ.

Η προσομοίωση αυτή έλαβε υπόψη τα λεπτά στο γήπεδο και την απόδοση των τελευταίων αγώνων, τόσο του Μέσι όσο και των συμπαικτών του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ