aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Προς ανανέωση με Βεράτι η Παρί Σεν Ζερμέν!

Προς ανανέωση με Βεράτι η Παρί Σεν Ζερμέν!

Η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται κοντά στην επέκταση του συμβολαίου της με τον Μάρκο Βεράτι, με τον ίδιο να παραμένει κάτοικος… Παρισιού για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Ιταλός μέσος θα υπογράψει νέο συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών με την ομάδα του Νασέρ αλ Κελαϊφί, με το «deal» να ολοκληρώνεται τις προσεχείς ημέρες/εβδομάδες.

Η τρέχουσα συμφωνία «εκπνέει» το καλοκαίρι του 2024 και στην Παρί δεν θέλουν να πάρουν το ρίσκο ο παίκτης να μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Σε μια τέτοια περίπτωση θα υπήρχε ο κίνδυνος να χάσει τον ποδοσφαιριστή ως ελεύθερο μιας και από τον Γενάρη θα είχε το δικαίωμα να υπογράψει όπου επιθυμεί.

Ο Μάρκο Βεράτι που διανύει την εντέκατη σεζόν του στο «Παρκ ντε Πρενς», υπέγραψε έναντι 12 εκατομμυρίων ευρώ στους «παριζιάνους» από την Πεσκάρα το καλοκαίρι του 2012. Στο σήμερα έχει φορέσει 398 φορές τη φανέλα του συλλόγου μετρώντας έντεκα τέρματα και 61 ασίστ.

Με την Παρί έχει πανηγυρίσει οκτώ πρωταθλήματα , έξι κύπελλα , ισάριθμα Λιγκ Καπ και εννέα Σουπερ Καπ ενώ έφτασε και στον τελικό του Champions League το 2020, χάνοντας το τρόπαιο από την Μπάγερν Μονάχου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ