aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Ποτσετίνο: «Υπάρχει πλέον ενθουσιασμός στην Παρί»

Ποτσετίνο: «Υπάρχει πλέον ενθουσιασμός στην Παρί»

Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις της Παρί Σεν Ζερμέν μετά την μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι, με τις φιλοδοξίες να έχουν ανέβει κατακόρυφα, και τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να τονίζει πως η ομάδα έχει μία τεράστια πρόκληση τη φετινή σεζόν.

«Όλοι οι παίκτες και ολόκληρος ο σύλλογος, καθώς και οι φίλαθλοι, μπορούν να αισθανθούν αυτόν τον ενθουσιασμό και αυτήν την θετική ενέργεια που υπάρχει στην ατμόσφαιρα. Σε όλους τους προπονητές αρέσει να έχουν τους καλύτερους παίκτες για να βελτιώσουν το επίπεδο της ομάδας τους», είπε αρχικά ο Αργεντινός προπονητής ενόψει του αγώνα με το Στρασβούργο για την 2η αγωνιστική της Ligue 1.

«Έχουμε σπουδαίους παίκτες που θα δώσουν το καλύτερο. Τώρα πρέπει να φτιάξουμε μια ομάδα που θα λάμπει. Αυτή είναι η κύρια πρόκληση για την δημιουργία μιας δυναμικής, μιας ψυχικής κατάστασης, προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας στο τέλος της σεζόν», πρόσθεσε.

Καταλήγοντας, ο Ποτσετίνο υπογράμμισε: «Πρέπει να αρχίσουμε από την αρχή. Έχουμε μια μεγάλη ομάδα παικτών, πολύ ταλαντούχα, αλλά πρέπει να τους θέσουμε στην υπηρεσία της ομάδας. Είναι η πρόκληση να θέσουμε όλα αυτά τα ταλέντα στην υπηρεσία μιας συλλογικής ομάδας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λιονέλ Μέσι, ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα, ο Σέρχιο Ράμος, ο Ζορζίνιο Βαϊνάλντουμ και ο Ασράφ Χακίμι, θα βρεθούν απόψε ενώπιον των φίλων της Παρί, προκειμένου να… συστηθούν και να γνωρίσουν την αποθέωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ