aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Πιθανό το διαζύγιο του Μέσι με την Παρί ΣΖ μέσα στις επόμενες 10 ημέρες

Πιθανό το διαζύγιο του Μέσι με την Παρί ΣΖ μέσα στις επόμενες 10 ημέρες

Νωρίτερα, αρκετά νωρίτερα από το τέλος του συμβολαίου που τους ενώνει θα χωρίσουν οι δρόμοι του Μέσι με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η γαλλική «Le Parisien» σε σημερινό της δημοσίευμα αποκαλύπτει το αρκετά πιθανό ενδεχόμενο να επέλθει ο χωρισμός του Αργεντινού με την γαλλική ομάδα μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες.

Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι οι δρόμοι μεταξύ των δύο πλευρών είναι σε πολύ κακό σημείο, μετά το ταξίδι που έκανε ο Μέσι στη Σαουδική Αραβία χωρίς άδεια, αλλά και την τιμωρία που του επέβαλε η ομάδα του αποκλεισμού από την ομάδα για διάστημα δύο εβδομάδων, χωρίς οικονομικές απολαβές.

Έτσι η γαλλική εφημερίδα αναφέρει πως μπορεί να μην επιστρέψει καν ο Μέσι στη Γαλλία και να σπάσει το συμβόλαιο του με την Παρί μέσα στις επόμενες ημέρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ