aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Πήρε τη... ματσάρα με τη Μονακό η ψυχωμένη Λιλ (vid)

Πήρε τη… ματσάρα με τη Μονακό η ψυχωμένη Λιλ (vid)

Να μην τελείωνε ποτέ αυτή η ματσάρα Θεέ μου! Σε μια φανταστική αναμέτρηση, η Λιλ επικράτησε με το εντυπωσιακό 4-3 της Μονακό και την… καβάλησε στη βαθμολογία μετά από 12 αγωνιστικές. MVP ο Καμπελά με 2 τέρματα, ο Μπαμπά το «χρυσό» γκολ για τους γηπεδούχους στο 70′.

To ματς στο «Πιερ Μορουά» ξεκίνησε με τις καλύτερες προδιαγραφές καθώς η Λιλ πήρε προβάδισμα στο 22′ με γκολ του Αλεξάντρο. Η Μονακό ισοφάρισε με τον Βραζιλιάνο Κάιο Ενρίκε στο 34′, όμως ο Καμπελά «έκοψε» τη χαρά από τους φιλοξενούμενους κάνοντας το 2-1 πέντε λεπτά αργότερα. Λίγο πριν το ημίχρονο οι Μονεγάσκοι ισοφάρισαν εκ νέου σε 2-2 με τον Ντισασί.

Στην επανάληψη το «κρεσέντο» των γκολ συνεχίστηκε όμως αυτή τη φορά η Μονακό ήταν εκείνη που χαμογέλασε πρώτη, καθώς ο Μπεν Γεντέρ έκανε το 2-3 στο 53′.

Στο 62′ ο Καμπελά με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 3-3 με πολύ όμορφο γκολ με τον Τζόναθαν Μπαμπά να κάνει την ανατροπή στην ανατροπή «γράφοντας» το τελικό 4-3.

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τη Λιλ που βρίσκεται στην 6η θέση με 22 βαθμούς, πρώτη ήττα για τη Μονακό στη Ligue 1 μετά την 5η αγωνιστική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ