aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1«Πάρτι» με Λοριάν και κρατάει το… σεντόνι η Μαρσέιγ!

«Πάρτι» με Λοριάν και κρατάει το… σεντόνι η Μαρσέιγ!

Ξεπέρασε το διπλό… σοκ της Ευρώπης η Μαρσέιγ! Οι Μασσαλοί αποκλείστηκαν από τη Φέγενορντ στο Conference League και έχασαν με τραυματισμό τον Παγέ, αλλά στο πρωτάθλημα απάντησαν με το εμφατικό 3-0 στην έδρα της Λοριάν!
Έτσι, η ομάδα του Σαμπάολι ανέβηκε στους 68 βαθμούς και παρέμεινε μόνη στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, που της δίνει τη συμμετοχή στους ομίλους του Champions League της επόμενης περιόδου. Στον αντίποδα, οι γηπεδούχοι έμειναν στους 34β. και στη 17η θέση.

Περίπου 40 λεπτά χρειάστηκε η Μαρσέιγ για να… ανοίξει την άμυνα των γηπεδούχων και το κατάφερε με το εντυπωσιακό γκολ του Ντιένγκ στο 39’. Η Μαρσέιγ μπήκε ακόμη πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος, με τον Γκεντουζί να της δίνει την… ασφάλεια του 2-0 στο 49’. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι φιλοξενούμενοι έκαναν ό,τι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο, με τον Ζέρσον να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 67ο λεπτό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ