aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Παρί – Τα απίστευτα bonus που υπάρχουν στο συμβόλαιο του Νεϊμάρ

Παρί – Τα απίστευτα bonus που υπάρχουν στο συμβόλαιο του Νεϊμάρ

Με τέτοια λεφτά πως να μην είναι χαρούμενος. Ο Νεϊμάρ αμείβεται σαν «Βασιλιάς» από την Παρί Ζεν Ζερμέν, με την Εl Mundo να φέρνει στο φως της δημοσιότητας, διάφορα στοιχεία από την συνεργασία των Παριζιάνων με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ.

Αρχικά, αποκάλυψε το πόσο που έχει στοιχίσει στην γαλλική ομάδα ο Νεϊμάρ, συνυπολογίζοντας το πόσο που δόθηκε για την μεταγραφή του και το μισθό που έχει λάβει και θα συνεχίσει να λαμβάνει μέχρι το τέλος του συμβολαίου του.

Σειρά πήραν τα απίστευτα bonus που υπάρχουν στη σύμβαση του Βραζιλιάνου και που ουδεμία σχέση έχουν με ποδοσφαιρικές επιδόσεις. Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αναφέρει η El Mundo, ο Νεϊμάρ λαμβάνει περίπου 550.000 ευρώ το μήνα για να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του, ευγενικός και στη διάθεση των φιλάθλων.

Παράλληλα, δεν θα πρέπει να κάνει αρνητικά σχόλια για τις τακτικές που ακολουθεί ο προπονητής στο παιχνίδι και για όσους δουλεύουν στον σύλλογο.

Τα παραπάνω προαπαιτούμενα, η Παρί τα έχει ονομάσει ως «bonus ήθους», το οποίο σε συνδυασμό με την απαίτηση να παραμένει υγιείς και να χειροκροτά τους φιλάθλους, μπορεί να προσφέρει στον Νεϊμάρ, έσοδα που θα φτάνουν τα 6 εκατ. ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ