aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Παρί Σεν Ζερμέν: Νέα προσέγγιση σε Ζιντάν, ξανά αρνητική η απάντησή του

Παρί Σεν Ζερμέν: Νέα προσέγγιση σε Ζιντάν, ξανά αρνητική η απάντησή του

Η «Parisien» αποκάλυψε πως, μετά την απόλυση του Κριστόφ Γκαλτιέ, η Παρί Σεν Ζερμέν προσέγγισε τον Ζινεντίν Ζιντάν για ακόμη μία φορά με σκοπό να συμφωνήσει μαζί του για να αναλάβει τα «ηνία» της, όμως εκείνος ύψωσε και πάλι «τοίχος», με τους Παριζιάνους να εισπράττουν αρνητική απάντηση.

Υπενθυμίζουμε πως ο Ζιντεντίν Ζιντάν είναι χωρίς ομάδας από τον Ιούνιο του 2021, όταν και αποχώρησε από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η πρόταση της Παρί έγινε τις τελευταίες εβδομάδες πριν ολοκληρωθεί το γαλλικό πρωτάθλημα, όμως δεν είχε και πάλι αποτέλεσμα και κάπως έτσι φαίνεται πως οι ιθύνοντες της ομάδας στρέφουν την προσοχή τους στον Γιούλιαν Νάγκελσμαν. Την Τρίτη (06/06) μάλιστα υπήρξε συνάντηση με τον Λουίς Κάμπος κι έναν εκπρόσωπο του Γερμανού τεχνικού, ώστε να συζητήσουν κάποιες πτυχές μίας πιθανής μελλοντικής συνεργασίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ