aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Παρί Σεν Ζερμέν: Μιλάει με Ζιντάν

Παρί Σεν Ζερμέν: Μιλάει με Ζιντάν

Οι φήμες περί αποχώρησης του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν σταματούν και παρά τις διαβεβαιώσεις του αθλητικού διευθυντή Λεονάρντο, ο Αργεντινός προπονητής φαίνεται να σκέφτεται σοβαρά την επιστροφή στην Τότεναμ.

Οι Γάλλοι όπως αναφέρουν μέσα ενημέρωσης στην χώρα άρχισαν να συζητούν με τον Ζινεντίν Ζιντάν για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Η προετοιμασία της Παρί αρχίζει στις 5 Ιουλίου και έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα αλλάξει ξανά προπονητή.

Σύμφωνα με τους Γάλλους η Τότεναμ έχει κάνει ήδη πρόταση να εξαγοράσει το συμβόλαιο του Ποτσετίνο για τα επόμενα δύο χρόνια και για αυτό η Παρί ετοιμάζει πολυετές συμβόλαιο για τον Ζιζού με τεράστιο μεταγραφικό μπάτζετ. Ο Γάλλος προπονητής φημολογείται ότι θα εισπράττει δέκα εκατομμύρια Ευρώ τον χρόνο. Μένει να μάθουμε αν αυτό θα είναι αρκετό για να ξεχάσει ένας Μαρσεγέζος τις ρίζες του για να προτιμήσει τα χρήματα της Παρί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ