aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Παρί Σεν Ζερμέν: Η «πανευρωπαϊκή» κομπίνα στο γρήγορο γκολ του Μπαπέ που ξεκίνησε από την......

Παρί Σεν Ζερμέν: Η «πανευρωπαϊκή» κομπίνα στο γρήγορο γκολ του Μπαπέ που ξεκίνησε από την… Μπόρνμουθ (vids)

Ο Κιλιάν Μπαπέ άνοιξε τον «δρόμο» για τον θρίαμβο της Παρί Σεν Ζερμέν στην έδρα της Λιλ (1-7) με ένα γκολ… ρεκόρ. Ο Γάλλος σταρ άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι μόλις στα εννέα δευτερόλεπτα και σύμφωνα με την Opta πρόκειται για το πιο γρήγορο γκολ της Ligue 1, τουλάχιστον από όταν ξεκίνησε η στατιστική υπηρεσία την ανάλυση των αγώνων του γαλλικού πρωταθλήματος.

Φυσικά πάνω από το μισό γκολ είναι η… μαγική ασίστ του Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σταρ με μια βαθιά μπαλιά έβγαλε σε θέση βολής τον Γάλλο σταρ. Η ενέργεια του αρχηγού της Αλμπισελέστε δεν είναι μια από τις συνηθισμένες «εμπνεύσεις» του, όμως ήταν δουλεμένη στην προπόνηση και μάλιστα βγαλμένη από το… μπλοκάκι του κόουτς της Μπόρνμουθ, Σκοτ Πάρκερ! Τα Κεράσια είχαν κάνει με επιτυχία αυτό το «κόλπο» τον περασμένο Δεκέμβριο κόντρα στην μετέπειτα πρωταθλήτρια της Championship, Φούλαμ, με την κομπίνα να γίνεται viral και να χρησιμοποίειται από άλλες ομάδες σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες.

Η Σπάρτα Ρότερνταμ το μιμήθηκε στο ματς με την Άλκμααρ των Παυλίδη – Χατζηδιάκου για τη δεύτερη αγωνιστική της Eredivisie και σκόραρε το πιο γρήγορο γκολ της ιστορίας του πρωταθλήματος Ολλανδίας. Ο σύλλογος του Ρότερνταμ έδωσε τα… credits στη Μπόρνμουθ. Μετά τη Σπάρτα την ίδια κομπίνα δοκίμασε και η ημιεπαγγελματική Κλίφτονβιλ της Βόρειας Ιρλανδίας, η οποία ευχαρίστησε τα «Κεράσια» και τους Ολλανδούς για την «έμπνευση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ