aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Παρί Σεν Ζερμέν: Έριξε «βόμβα» η «Equipe» για Μπαπέ

Παρί Σεν Ζερμέν: Έριξε «βόμβα» η «Equipe» για Μπαπέ

Δημοσίευμα «βόμβα» από την «Equipe» που όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της, ο Κιλιάν Μπαπέ σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν, προκειμένου να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο Γάλλος επιθετικός άνοιξε την πόρτα για ανανέωση με την Παρί, προκειμένου να μην αποχωρήσει ως ελεύθερος για την Ρεάλ Μαδρίτης αυτό το καλοκαίρι. Η γαλλική εφημερίδα βασίζει αυτό το ενδεχόμενο στις πρόσφατες δηλώσεις του Μπαπέ.

Μετά το παιχνίδι με τη Σεντ Ετιέν, ο 23χρονος Γάλλος διεθνής φορ έφτασε τα 156 τέρματα με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς που είχε ακριβώς τον ίδιο αριθμό μαζί του και πλέον κυνηγάει τον «200αρη» Καβάνι. Στόχος του δεν είναι άλλος από το να ξεπεράσει τον Ουρουγουανό στράικερ και να γράψει ξεχωριστή ιστορία με την γαλλική ομάδα.

«Θέλω να ξεπεράσω το ρεκόρ του Καβάνι, αλλά θα δούμε τι θα γίνει…», είχε πει χαρακτηριστικά ο Μπαπέ. Η «Equipe» διαβεβαιώνει ότι η πρόκληση να γίνει πρώτος σκόρερ της Παρί μπορεί να κάνει τον νεαρό αστέρα να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον σύλλογο του Παρισιού.

Από την άλλη, η Ρεάλ παραμένει ψύχραιμη και εξακολουθεί να πιστεύει ότι από τη νέα χρονιά, ο Κιλιάν Μπαπέ θα αγωνίζεται με τα χρώματά της στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Όπως αναφέρει πάντως το ισπανικό δημοσίευμα, καθοριστικό ρόλο θα παίξει το αποτέλεσμα του δεύτερου αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων για τους «16» του Champions League, στη Μαδρίτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ