aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Παρί Σεν Ζερμέν: Εκτός και με Ναντ ο Ράμος, μπήκε ο Νεϊμάρ

Παρί Σεν Ζερμέν: Εκτός και με Ναντ ο Ράμος, μπήκε ο Νεϊμάρ

O Μαουρίτσιο Ποτσετίνο επέλεξε να μην συμπεριλάβει στην αποστολή για το παιχνίδι με τη Ναντ τον Σέρχιο Ράμος, εν αντιθέσει με τον Νεϊμάρ, ο οποίος κατάφερε να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς.

O Σέρχιο Ράμος εδώ και μερικές μέρες έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν και προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ σήμερα (19/11) προπονήθηκε για πρώτη φορά μαζί με τον άλλοτε αντίπαλο του στα «Clasico», Λιονέλ Μέσι.

Από το περιβάλλον του Ισπανού αμυντικού υπήρχε σιγουριά πως ο Ράμος θα βρεθεί για πρώτη φορά στην αποστολή της νέας του ομάδας για το παιχνίδι με τη Ναντ (20/11, 18:00), όμως ο πολύπειρος στόπερ θα πρέπει να περιμένει λίγο ακόμα.

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο μετά από συνομιλία του με το ιατρικό επιτελείο του κλαμπ επέλεξε να αφήσει τον Ράμος εκ νέου εκτός αποστολής. Θυμίζουμε πως ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του ρόστερ των Παριζιάνων δεν έχει κάνει ακόμα ντεμπούτο, ενώ έχει να αγωνιστεί από τις 5 Μαΐου και το παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Τσέλσι για τα ημιτελικά του Champions League.

Εκτός του Ράμος ο Ποτσετίνο δεν πήρε στην αποστολή τον Μαρκίνιος, ο οποίος έχει επιβαρυνθεί με δυο 90λεπτα με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας, κόντρα στη Κολομβία και την Αργεντινή. Στον αντίποδα την έκπληξη έκανε ο Νεϊμάρ, ο οποίος έβγαλε το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης και βρίσκεται κανονικά στις επιλογές του Αργεντινού τεχνικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ