aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Παρι Σεν Ζερμέν: Αδικαιολογήτως απών από την προπόνηση ο Μπαπέ, ανησυχία στην Παρί

Παρι Σεν Ζερμέν: Αδικαιολογήτως απών από την προπόνηση ο Μπαπέ, ανησυχία στην Παρί

Το σήριαλ με την υπόθεση του Κιλιάν Μπαπέ συνεχίζεται. Το μέλλον του Γάλλου αστέρα βρίσκεται στον «αέρα» μιας και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά που θα βρίσκεται ο 23χρονος επιθετικός τη νέα σεζόν. Στην Ρεάλ παραμένουν αισιόδοξοι για την μετακίνησή του στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», ωστόσο οι Παριζιάνοι κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, ώστε να παραμείνει στην πόλη του φωτός.

Από την πλευρά του πάντως, ο Μπαπέ θα ανακοινώσει την απόφαση του στο τέλος της εβδομάδας, με την ολοκλήρωση της σεζόν στη Ligue 1 και συγκεκριμένα μετά το τέλος του αγώνα με την Μετς. Μέχρι τότε, άπαντες βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα. Και πόσω μάλλον οι ιθύνοντες του γαλλικού συλλόγου, οι οποίοι είδαν τον νεαρό σταρ της ομάδας τους να απουσιάζει, χωρίς καμία ενημέρωση, από την προπόνηση της Πέμπτης (19/05).

Οπως μάλιστα αναφέρεται στα γαλλικά Μέσα, ο Μπαπέ προπονείται ατομικά σε κλειστό χώρο, χωρίς να έχει επικοινωνία με κανένα μέλος της ομάδας. Ολα αυτά δύο ημέρες προτού η Παρί Σεν Ζερμέν δώσει το τελευταίο της παιχνίδι για τη φετινή σεζόν, με αντίπαλο την Μετς (21/05, 22:00).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ